Râmnicu Sărat 2021

BfH cover 2021
Bikers For Humanity ajunge anul acesta la cea de-a 6-a ediție.
Începută încă de anul trecut, reabilitarea celor 5 centre de copii instituționalizați din Râmnicu Sărat, jud. Buzău, a ajuns la ultima ei fază.
Pentru că în continuare organizarea de evenimente cu participarea unui număr mare de persoane este incertă, ne vedem nevoiți să organizăm acțiunea din acest an pe durata a 3 weekend-uri din luna iulie.
Astfel, am împărțit activitățile după cum urmează:
9 - 11 iulie 2021 - înălțat gardurile + vopsit stâlpii de gard + reabilitat copertinele din spatele caselor; (aici vom avea nevoie de voluntari care știu să utilizeze un polizor unghiular și un aparat de sudură)
16 - 18 iulie 2021 - betonat curțile + reparat și văruit pereții exteriori;
23 - 25 iulie 2021 - curățenia finală + finisaje + amenajat spații verzi și plantat flori + amenajare locuri de joacă;
* pentru fiecare weekend în parte avem nevoie de 50 de voluntari!

Știm că sunt foarte mulți doritori, motocicliști cu suflet uriaș care vor să dea o mână de ajutor fără a cere ceva în schimb, prin urmare, vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul de înscrieri de mai jos și să selectați weekendul în care puteți participa. Atenție, pentru a permite cât mai multor doritori să participe la această acțiune, vă puteți înscrie doar pentru un singur weekend. De asemenea, știm că multora dintre voi v-au rămas, de la edițiile anterioare, ca amintire, cel puțin o cască de protecție. În ideea de a păstra cât mai multe fonduri pentru materialele de construcții, vă rugăm să le aduceți cu voi. Nimeni nu trebuie să intre în șantier fără așa ceva! În cazul în care veniți pentru prima oară la această acțiune, vă rugăm să vă procurați din timp o cască de protecție. Mai jos aveți câteva linkuri:
dedeman.ro
emag.ro

Întâlnirea ne-o dăm pe stadionul de la intrarea în Râmnicu Sărat, dinspre Buzău (link Google Maps). Primăria ne pune la dispoziție locuri de campare și parcare pentru motociclete. Va fi „cartierul nostru general” unde ne vom organiza și de unde vom pleca spre centre.

Ne vedem la Râmnicu Sărat, ca împreună să finalizăm proiectul de renovare al Centrelor pentru copiii instituționalizați: Azur, Magnolia, Orhideea, Campionii și Învingătorii!
Împreună suntem Bikers For Humanity!