Alături de spitalele din România

Date

În contextul pandemiei de COVID-19 am fost nevoiți să amânăm pentru anul 2021 tot ceea ce planificasem inițial pentru Râmnicu Sărat. Toate resursele noastre au fost canalizate pentru lupta împotriva infecției cu noul coronavirus (SARS-CoV-2).

Astfel, anul acesta motocicliștii din România au fost alături de mai multe unități medicale din țară.
Mai jos vedeți șirul acțiunilor noastre.

Suntem la Institutul Clinic Fundeni. A ajuns primul transport: 200 de lenjerii de pat complete, tratate cu ioni de argint și 100 de compleuri sanitare. Este doar primul pas. Zilele următoare vor veni și cele 100 de huse pentru pat, apoi mergem mai departe, in funcție de resurse și necesitățile celor două secții de hemato-oncologie pediatrică și nefrologie pediatrică.

D-na Otilia Niculiță vă mulțumește în numele medicilor institutului, în numele copiilor internați și al părinților acestora.

Continuați să ne sustineți!
Vă mulțumim tuturor!

Astăzi au ajuns la Institutul Clinic Fundeni 430 de cutii de cremă reparatoare și cu efect calmant pentru pielea inflamată sau iritată, promise ieri de Arcaș, pentru secțiile de hemato-oncologie pediatrică și nefrologie pediatrică, atât pentru copiii internați cât și pentru cadrele medicale din această unitate. Mulțumim, Cosmin Maiden pentru generozitate și efort.

Bikers For Humanity România a ajuns din nou la Institutul Clinic Fundeni. Cu ajutorul vostru, a reușit să doneze celor două secții pediatrice încă 270 de pijamale și 2500 de perechi de mănuși chirurgicale. Nevoile sunt mari pentru toate spitalele din țară, nu ne vom opri!

D-na Otilia Niculiță ne-a primit și astăzi cu brațele deschise. Pijamalele sunt pentru cele două secții de hemato-oncologie pediatrică și nefrologie pediatrică.
Mulțumim tuturor celor care sub o formă sau alta ne ajută să facem aceste lucruri.

Nu ne vom opri, mergem mai departe!

„Mulțumim motocicliștilor din România!" a spus o doamnă de la spital. Noi vă multumim! Astăzi, Bikers for Humanity România a trimis 50 de echipamente de protecție echipei medicale de la Spitalul Sfântul Pantelimon, secția Boli Infecțioase, Focșani. Un biker cu suflet mare s-a ocupat de transport. Mulțumim, Luis Ispas!

Aproximativ 120 de motocicliști din București, Buzau, Ploiești și de prin alte locuri s-au mobilizat astăzi pentru Unitatea de Suport Medical Bucureștii Noi. A fost nevoie ca 350 de paturi să fie instalate în spațiul de 7500 mp ce va deveni o unitate pre-spitalicească, unde se vor primi, tria, caza și trata cazurile ușoare și medii de infecții cu COVID-19. Așa cum un confrate de-al nostru a spus, de această dată ne dorim ca toată munca noastră să fi fost în zadar...

Mai multe
articole

Înscriere pentru weekendul 1

8 - 10 iulie