Despre noi

Cine suntem?

Motocicliști din România, membri în cluburi moto sau nu, și prietenii acestora, motocicliști sau nu, de bunăvoie, împreună în Bikers for Humanity România.

Cum am pornit?

Bikers For Humanity a început în toamna anului 2015. Organizația Habitat for Humanity a invitat atunci diferite personalități publice pentru a se alătura echipelor sale de voluntari, în proiectul Big Build de la Bacău. Printre ei se afla și omul de radio și televiziune Cristian Hrubaru, cunoscut și pentru pasiunea sa legată de motociclete, el fiind foarte activ în comunitatea moto din România (prezentator al întrunirilor, întâlnit deseori la evenimentele caritabile inițiate de motocicliștii români).

Ideea de a aduna laolaltă o mână de motocicliști i-a venit în timp ce punea țiglă pe una din casele ridicate la Big Build 2015.  A fost suficientă o întrebare pe FB, ca mai apoi să strângă 400 de bikeri voluntari din toate colțurile țării,  pentru ceea ce avea să devină prima ediție Bikers For Humanity.

Acesta este începutul unei povești frumoase, cu motocicliști, cu oameni minunați ce au o inimă uriașă.

Scopul nostru?

Mintea noastră are o putere incredibilă și poate face minuni, iar susținută de o inimă darnică universul poate să ia altă formă. Evident universul celor din jurul nostru care nu au fost suficient de norocoși să aibă ce avem fiecare dintre noi acum și din care putem dărui mai departe.

Indiferent cine ești, unde ești și ce ai, poți face o diferență devenind mai resposabil, iar astfel de acțiuni să fie începutul a ceva măreț!