Nucșoara, AG – 2022

Date

În 2022, Bikers For Humanity se alătură demersurilor inițiate de către Asociația Casa Bună și Valeriu Nicolae de a construi la Nucșoara, jud. Argeș, o tabără pentru cei aproximativ 400 de copii, aflați în grija celor de la Casa Bună.
Rulează videoul

Cum?, dar de ce?

Ideea de a construi această cabană s-a născut de 1 iunie 2021, atunci când, de Ziua Copilului, 30 de motocicliști au vizitat 70 de prichindei din comuna Slatina, jud. Argeș, lângă Nucșoara. De acești copii au grijă prietenii de la Casa Bună, asociație cu experiență îndelungată, condusa de Valeriu Nicolae. Valeriu ne-a spus de intenția lui de a ridica, în Nucșoara – jud. Argeș, o tabără pentru copiii proveniți din medii defavorizate, din toată țară. Ne-a plăcut tare mult ideea și l-am rugat să ne lase să fim și noi, bikerii voluntari, parte din această poveste frumoasă.
La sfârșit de octombrie 2021, am făcut prima vizită pe terenul unde urma să ridicam „Cabana cu observator astronomic – Bikers For Humanity”. Atunci am făcut primii pași către acest vis frumos. Echipa de arhitecți a conceput proiectul și ne-am pregătit temeinic pentru șantier.

Prima etapă a avut loc în weekendurile 15-17 iulie și 29-31 iulie 2022, atunci când am realizat fundația! Au fost 300 de voluntari, motocicliști sau simpatizanți, veniți din toate colțurile țării, și am reușit să facem tot ce ne-am propus, ba mai mult, pe lângă turnatul fundației, cu tot procesul necesar acesteia, am reușit: să toaletăm toată zona în care va fi amplasată cabana, ridicarea gardului de împrejmuire, racordarea la apă și energie electrică. S-au săpat șanțuri la cazma și târnăcop. În plus, o echipă de voluntari a mers prin Nucșoara și a deparazitat zeci de câini, cu sau fără stăpân.

A fost un real succes!

Împreună suntem Bikers for Humanity!

📢Către motocicliștii voluntari‼️
Vineri, 15 iulie 2022, ne întâlnim la Nucșoara, jud. Argeș, în acest loc, care ne va fi cartier general pentru tot weekendul:

Fiecare vine după cum își termină treburile cu joburi, familie și alte obligații. Ne vom instala corturile și vom stabili în detaliu ziua de sâmbătă‼️

🏡Vom demara lucrările de construcție ale Cabanei Bikers For Humanity cu observator astronomic:
– pregătim fierul gata fasonat pentru fundație;
– vom turna betonul din cife cu ajutorul pompelor;

– vom dezafecta gardul vechi și vom construi unul nou;

P.S. vă rugăm să nu uitați să aduceți cu voi echipamentul de protecție: casca de protecție, mănuși, bocanci.

Să ne vedem sănătoși, voioși și cu chef de muncă‼️

Abia așteptăm întâlnirea cu fiecare dintre voi‼️

Împreună suntem Bikers for Humanity Romania!

În 2022, Bikers For Humanity se alătură demersurilor inițiate de către Asociația Casa Bună și Valeriu Nicolae de a construi la Nucșoara, jud. Argeș, o tabără pentru cei aproximativ 400 de copii, aflați în grija celor de la Casa Bună.

În cadrul acestei tabere, ambiția Bikers For Humanity este de a construi o cabană cu living, bucătărie, băi și spații de dormit, dar, poate cel mai important aspect este faptul că această cabană va îngloba un observator astronomic! Astfel, copiii nu doar că vor descoperi lumea, ci întreg UNIVERSUL!

Și de această dată Bikers For Humanity vă invită să fiți alături de noi, pentru a putea oferi o șansă copiilor, speranța noastră a tututor!
Continuați să urmăriți site-ul și toate canalele noastre de comunicare (Facebook, YouTube și Instagram), pentru că vom reveni cu mai multe detalii în curând.

Împreună suntem Bikers For Humanity!

Mai multe
articole

Înscriere pentru weekendul 1

8 - 10 iulie