Casa Luminii Radovanu, județul Călărași

Date

Casa Luminii Radovanu, la Călărași.

Astăzi am simțit căldura!

Da, a fost și soare, dar, căldura pe care am simțit-o noi, a fost un pic altfel… Am simțit bucuria caldă a unor bunici care s-au bucurat nespus atunci când au văzut cum caravana Bikers For Humanity le calcă pragul!
În urma donării de sânge de la Călărași, inițiată de Bikers for Humanity Romania, fiecare donator a primit tichete de masă. Mai departe, au decis ca și aceste tichete să le doneze către BFH!
Am zis că dacă tot am donat în județul Călărași, tot în județul Călărași trebuie să identificăm și câțiva oameni care ar avea nevoie de ajutor!
Astfel, am ajuns la Casa Luminii Radovanu, din localitatea Radovanu, jud. Călărași. Aici sunt îngrijiți în jur de 30 de bătrâni, printre care și câțiva cu dizabilități. În general, comunitatea se gospodărește singură, pentru că își cultivă ceva legume, zarzavaturi, fructe, dar, la o vizită anterioară, ne-au spus că au nevoie de ceva alimente de bază și produse de îngrijire personală.
Zis și făcut!
Câțiva bikeri au dat o fugă zilele trecute și au cumpărat alimentele de bază de care era nevoie: mălai, făină, orez, fasole, linte, mazăre, paste, ulei, ceva fructe, dar și alte lucruri necesare pentru hrana zilnică a seniorilor.
Pentru produsele de îngrijire personală și medicală am apelat la experți! Ca de fiecare dată, prietenii de la Farmacia Ana Maria au venit imediat în sprijinul nostru și au pus la dispoziție pachete pentru fiecare dintre cei care locuiesc în comunitatea din Radovanu. Vă mulțumim că ne sunteți aproape!
La plecare, gazdele noastre, cu ochii umeziți de emoție dar cu un zâmbet mare pe față, nu mai conteneau să ne mulțumească și să vă mulțumească, pentru că împreună suntem Bikers for Humanity!

Rămâneți sănătoși și să aveți Sărbători fericite!

Mai multe
articole

Înscriere pentru weekendul 1

8 - 10 iulie