Donează sânge și salvează vieți – Călărași – 12 noiembrie 2022

Date

Bikerii au donat sânge, la Călărași.

Cam așa a fost la donare, la Călărași! Mulțumiri celor care și-au pus venele la bătaie. Ca de fiecare dată, nu s-a ținut cont de frig, de însemnele de pe veste sau motoare, bikeri și nonbikeri, oameni buni, au venit să ajute alți oameni.
Felicitări și tot respectul!
Abia așteptăm să vă arătăm ce am făcut cu cardurile obtinute sâmbătă, la Centrul De Transfuzie Sanguină Călărași

Mulțumim Canal Sud.

Rulează videoul

Prietenii Bikers for Humanity Romania au donat sange la Calarasi. Bonurile/cardurile se vor transforma in mici bucurii pentru oameni fara de noroc. Multumim tuturor participantilor la aceasta frumoasa “plimbare” umanitara!

Vino alături de noi și donează sânge.

Salutare!

2 noiembrie 2022

A devenit tradiție ca anul să-l încheiem cu o donare colectivă de sânge, iar bonurile/cardurile primite să fie transformate în ajutoare pentru familii necăjite!
 
Am donat în București(de multe ori), Buzău, Ploiești, acum a venit rândul Călărașului. Un oraș mic dar cu o comunitate moto puternică, deloc străină de genul ăsta de activități umanitare.
 
Prin urmare, cei care vin cu noi din București, sâmbătă 12 noiembrie, la ora 8, ne întâlnim ca de obicei în benzinăria din rondul de la Mogoșoaia și mergem să donăm la Centrul De Transfuzie Sanguină Călărași (str Baraganului nr 1). Programul este de la 9 la 14, iar doamnele de acolo vor veni special pentru noi, bikerii care-și pun venele la bătaie. Cei care ajung înaintea noastră, pot dona fără să ne aștepte pe noi, cei care venim din capitală. În felul ăsta, procesul de donare merge mai repede. Cu sau fără motor, toată lumea e binevenită!
Bikers for Humanity Romania se alătură și anul acesta campaniei #Romaniaaresandederocker, inițiată de Morning Glory cu Răzvan Exarhu, de la Rock FM.
 
Împreună suntem Bikers For Humanity!

Mai multe
articole

Înscriere pentru weekendul 1

8 - 10 iulie