BIKERS FOR HUMANITY ROCK FEST 2023 BREZOI

Date

Bikers For Humanity Rock Fest revine la #BrezoiulLumii între 23-25 iunie 2023, reunind întreaga familie rock, cea mai tare muzică și o cauză specială.
Am ajuns la finalul line-up-ului Bikers For Humanity Rock Fest 2023 și la cel care a reunit laolaltă toate numele pe de afiș, aducând la viață o nouă ediție a acestui proiect.
Vocea, inima, motorul Bikers For Humanity Rock Fest, Cristian Hrubaru este gazda festivalului și timp de 3 zile ne va povesti pe scenă, nu doar despre toate trupele awesome prezente, ci și despre visele împlinite de Bikers for Humanity Romania, prin cauzele cărora se dedică.
 
Noul record în sfera ROCK-ului pentru bine îl vom seta împreună în weekendul 23-25 iunie.🤩😎🤘

"Aici nu contează cine ești, nu contează că ești vedetă de tv, chirurg, om de afaceri prosper sau artist. Nu contează nici ce motor ai, contează doar să fii om. Așa ajungi să faci parte din gașca asta de oameni pe care îi unește o singură pasiune."

We’ll rock really hard, but we’ll do a lot of good, too! #letsrockforgood😎🤘 🤘 🤘
 

Un număr limitat de bilete este disponibil la prețul promoțional de 200 lei/pers!
Bikers For Humanity Rock Fest 2023

La fel ca întotdeauna, Live Music Summer Camp Brezoi, vor direcționa profitul din vânzarea biletelor din acel weekend către Bikers For Humanity România, pentru următoarele acțiuni pe care le facem cu atât de mult drag.

BIKERS FOR HUMANITY ROCK FEST 2023 LINE-UP

Mai multe
articole

Înscriere pentru weekendul 1

8 - 10 iulie