Donare sânge, Ploiești , Sâmbătă, 6 aprilie 2024
Donare sânge, Ploiești , Sâmbătă, 6 aprilie 2024

Date

6 aprilie 2024, donare de sânge la Ploiești

Voluntarii Bikers for Humanity Romania, merg să doneze sânge, la Centrul de Transfuzie Sanguina Ploiesti, sâmbătă 6 aprilie! ORICINE e binevenit!
E deja tradiție! Doar că de această dată, lăsăm acolo nu doar sângele donat ci și un echipament de care era mare nevoie. Grație domnului Cohut Bogdan, suntem bucuroși să vă anunțăm că echipamentul automat de stripat tubulatura pungii de sânge, în valoare de aproximativ 17000 lei, va fi pus in funcțiune în ziua donării.
Cardurile/bonurile obținute în urma donării, ca de obicei, vor fi transformate în cadouri pentru copii din medii defavorizate. Vom anunța din timp unde și la câți copii vom merge cu ocazia zilei de 1 Iunie.
Dacă doriți să mergem în coloană, vă așteptăm în același loc de întâlnire în astfel de situații, Benzinaria MOL, din rondul de la Mogoșoaia, la ora 8:30. Sau ne putem întâlni direct la Centrul de Transfuzie din Ploiesti la ora 9:30. Dacă ajungeți mai devreme, intrați și donați, în felul acesta, procesul de donare va fi mai rapid.
Ne vedem sâmbătă 6 aprilie!
Împreună suntem Bikers For Humanity!
Împreună suntem Bikers For Humanity

Mai multe
articole

Înscriere pentru weekendul 1

8 - 10 iulie