Adoptă un cățel de la ASPA București!

Date

Din dragoste pentru animale

Bikers for Humanity iubește animalele în egală măsură cu oamenii. Nu e deloc întâmplător ca voluntarii BFH s-au alăturat prietenilor de la ASPA București în campania lor de promovare a adopțiilor de căței.

Pe 1 aprilie am lansat cea mai “dură și rock” campanie de promovare a adopției câinilor din centrele ASPA, în colaborare cu Bikers for Humanity România.
În aceste fotografii îi veți cunoaște pe bikerii BFH, alături de cățeii noștri. 🐶📸 E uimitor să descoperi câtă dragoste pentru animale se ascunde în sufletul oamenilor duri de pe motociclete! Cu această ocazie am realizat că au o inimă mare ❤️ în care încape nu doar pasiunea pentru motoare, ci și grija pentru cățeii nimănui. Astfel că, împreună cu Bikers for Humanity am pornit într-o călătorie pentru a găsi FAMILII cățeilor ASPA.
📸🤝 La filmări ne-am bucurat să întâlnim oameni implicați și dedicați cauzei, a fost o zi memorabilă pentru echipa noastră și pentru căței! Se vede din fotografii că au fost răsfățați și s-au simțit ca niște vedete adevărate în studioul celor de la Lightaholic Studios, cărora le mulțumim pentru colaborare. Voluntarul nostru, Nicolae Pietraru, este cel care a surprins aceste cadre frumoase cu un singur scop – acela de a arăta că:
🏍️ Legăturile de suflet sunt cele care DURează! Adoptă un cățel ASPA!”

Adoptă, nu cumpăra!
Vei fi răsplătit cu multă dragoste și loialitate!

Împreună suntem Bikers For Humanity

Mai multe
articole

Înscriere pentru weekendul 1

8 - 10 iulie