BREZOI, VL – 2024

Date

Peste 200 de motocicliști și prieteni s-au strâns la Brezoi în weekendul 21-23 iunie. Scopul principal a fost demararea lucrărilor la fundația a ceea ce va deveni Centrul Cultural Bikers For Humanity.

Centrul Cultural Bikers For Humanity Brezoi, VL

Peste 200 de motocicliști și prieteni s-au strâns la Brezoi în weekendul 21-23 iunie. Scopul principal a fost demararea lucrărilor la fundația a ceea ce va deveni Centrul Cultural Bikers For Humanity. Locul în care copiii din Brezoi și localitățile învecinate, să vină să învețe să cânte la un instrument, să picteze, să danseze să descopere arta. Pe o caldura copleșitoare, voluntarii veniți din toate colțurile țării, au săpat, au legat fier, au făcut tot ce trebuia pentru ca fundația să fie gata. O altă echipă de voluntari a curățat zona pârâului din spatele locației unde se țin celebrele festivaluri de la Brezoi, o zonă în care altă echipă de voluntari a amenajat locul pentru următorul weekend, pregătindu-l pentru cea de-a treia ediție Bikers for Humanity Rock Fest.
Oboseală multă, dar zâmbete non stop. Ne dorim foarte mult ca până de Crăciun să inaugurăm centrul pe care copiii îl așteaptă cu nerăbdare. Mulțumim sponsorilor, mulțumim Rock FM pentru parteneriatul media, mulțumim tuturor celor ce rezonează cu noi.
Împreună suntem Bikers for Humanity!

Despre Centrul Cultural Bikers For Humanity Brezoi

Într-un loc de vis, cu o îngrădire muntoasă precum un amfiteatru celebru, pe un platou generos și scăldat de razele blânde ale soarelui, Bikers for Humanity Rock Fest adună oameni cu o varietate de vârste uimitoare, toți iubitori de rock și de bine. Și cum omenia se face cu oameni, Bikers for Humanity Rock Fest adună trupe de rock autohton din toate cotloanele stilului și împreună cu oamenii veniți din toate colțurile țării, formând cel mai frumos public din câte există, mulți dintre ei și voluntari la acțiunile Bikers for Humanity, creăm și construim un viitor mai bun copiilor cu posibilități aproape inexistente. Festivalul a luat naștere pentru acțiunile Bikers for Humanity România. Este principalul mod de susținere financiară pentru construirea proiectelor pentru copii sau familii fără de noroc.
La Brezoi, Bikers for Humanity Rock Fest a crescut în audiență an de an. Anul acesta suntem la ediția a 3-a. Și de această dată festul de la Brezoi vine cu un regiment de trupe colosale. Un Line-up menit să surprindă publicul în cel mai plăcut mod posibil. Phoenix, Cargo, Compact, etc!
Banii rezultați din profitul obținut din vânzarea abonamentelor și biletelor vor ajuta voluntarii Bikers for Humanity România să construiască CENTRUL CULTURAL BIKERS FOR HUMNAITY BREZOI, locul unde copiii vor avea oportunitatea să învețe să picteze, să sculpteze, să învețe să cânte la un instrument muzical, să învețe teatru, operă, dans, și câte și mai câte. Centrul Cultural Bikers For Humanity Brezoi va fi construit în vecinătatea locului în care se țin celebrele festivaluri ce au pus Brezoiul pe harta culturală europeană.

Planul nostru pentru 2024 este să ridicăm în Brezoi (Jud. Vâlcea), frumosul orășel care găzduiește cele mai tari festivaluri din România, un Centru Cultural, unde copiii să descopere arta. Să vină să învețe să  cânte la un instrument, să picteze, să danseze, să facă primii pași în cariera lor de artiști. Centrul acesta care ne va purta numele (Centrul Cultural Bikers For Humanity), este dedicat tuturor copiilor din Brezoi și din localitățile din împrejurimi.

Împreună suntem Bikers For Humanity

Mai multe
articole

Înscriere pentru weekendul 1

8 - 10 iulie