Bikers for Humanity Rock Fest 2024 Brezoi

Date

A treia editie Bikers For Humanity Rock Fest va avea loc tot la #BrezoiulLumii.

Si de acesta data, lista trupelor e impresionanta. Ne vedem in ultimul weekend din iunie 2024, in locul in care am cantat, am dansat si am ajutat.

28 - 30 iunie, Brezoi, Vâlcea

Urmăriți-ne
În 2024 festivalul nostru va fi special și dintr-un alt punct de vedere. Motocicliștii voluntari vor ridica CENTRUL CULTURAL BIKERS FOR HUMANITY BREZOI. Alături de prietenii de la Mentor Rock, Constelații Rock și ABY STAGE Events, pe terenul pus la dispoziție de Primăria Brezoi, vom construi de la 0, un loc de vis, în care copiii din Brezoi sau din localitățile învecinate, să se întalnească și să-și clădească visele artistice. E locul în care vor putea învăța să cânte la chitară, vioară, tobe, pian, sau orice instrument, să picteze, să danseze, să descopere arta… Visăm să-i vedem pe mulți dintre ei, urcând pe scena de la Bikers For Humanity Rock Fest de la Brezoi, în anii viitori, deschizând pentru legende ale rock-ului românesc.
Acesta este planul nostru și voi știți că ne iese cam tot ce ne propunem. Nu ne lăsăm! Venind alături de noi, la BIKERS FOR HUMANITY ROCK FEST 2024 Brezoi, nu doar că veți avea un weekend bestial cu rock și tot ce se întâmplă frumos acolo, veți fi părtași ai acestui proiect umanitar. Cumpărând abonamente sau merch Bikers for Humanity Romania, veți ajuta la îndeplinirea acestui obiectiv ce are ca scop încurajarea copiilor de a veni către artă.
 
Împreună suntem Bikers For Humanity!
Au fost puse în vânzare abonamentele pentru Bikers For Humanity Rock Festâ BREZOI 2024. Primele 500 sunt la prețul promoțional de 280 lei.
Organizatori:
  • Bikers for Humanity,
  • Aby Stage Events și Asociația MENTOR ROCK în parteneriat cu Primăria orșului Brezoi
Copiii cu vârsta sub 13 ani au acces gratuit.
Persoanele cu dizabilități certificate au acces gratuit cu însoțitor sau fără, în baza unui certificat VALID și a cărții de identitate. Însoțitorul persoanei cu dizabilități este obligat să prezinte documentele emise de instituția statului care atestă fără drept de tăgadă că are această calitate.

BIKERS FOR HUMANITY ROCK FEST 2024 LINE-UP

Mai multe
articole

Înscriere pentru weekendul 1

8 - 10 iulie