Înscrieri voluntari

Capture
25 - 27 iunie 2021
⏰ Ultimele detalii au fost stabilite pentru construcția casei modulare în localitatea Scrioaștea, jud. Teleorman (aproximativ 10 km de Roșiori de Vede).
Beneficiarii casei sunt 4 frați minori, pe numele lor: Ionuț Nicușor - 16 ani, Dănuț Valentin - 15 ani, Costin Marian - 8 ani și Alexandra Maria - 7 ani. Aceștia sunt în grija bunicii lor de 80 de ani. În urmă cu patru ani, tatăl lor a decedat, iar mai apoi mama i-a părăsit. Din păcate, anul pandemiei, chiar de Crăciun, le-a luat și sprijinul bunicului, bunica devenindu-le tutore.Copiii, împreună cu bunica lor, trăiesc în condiții foarte grele, veniturile lor sunt limitate, iar casa în care locuiesc este într-o condiție precară. Cu toate că au primit lovituri grele de-a lungul timpului, au rămas unul lângă celălalt și luptă în fiecare zi pentru un trai decent.

🏠 Cei 50 de voluntari care se vor înscrie, vor fi împărțiți în echipe și coordonați de către specialiști, pentru fiecare tip de activitate.
Astfel, echipele se vor ocupa doar de sarcinile specifice fiecăreia:
- LEMN - construcție pereți și șarpantă;
- PLACĂRI - montaj pardoseală și rigips;
- BETON - alei, drum, etc.;
- IZOLAȚII - termosistem și hidroizolație;
- INSTALAȚII - electrice, tevi, fosă;
- SEMIFINISAJ - uși, ferestre, acoperiș;

Întâlnirea ne-o dăm vineri, 25 iunie 2021, pe stadionul de la intrarea în localitatea Scrioaștea, jud. Teleorman (dinspre Roșiori de Vede). link Google Maps
Montăm corturile, iar pe seară vom avea o întrevedere cu constructorul pentru a stabili sarcinile din ziua următoare.

⛑ Să nu vă uitați casca de protecție!
🚧Ne vedem pe șantier!

Împreună suntem Bikers For Humanity!