Ultima donare înainte de votare! – 4 dec. 2020

Pătuțuri pentru copii – 24 oct. 2020
25 octombrie 2020
BFH în Holbav, jud. Brașov – 14 dec. 2020
15 decembrie 2020

Ultima donare înainte de votare! – 4 dec. 2020

4 decembrie 2020
Așa suna invitația noastră adresată întregii comunități moto din România: „Bikers For Humanity te invită la ultima donare, înainte de votare! ”
Și așa a fost! Motocicliștii din toată țara și-au dat întâlnire la centrele de transfuzii sanguine din orașele lor.
Printre ei și Bârlad, Buzău și Suceava au strigat prezent la mobilizare.
În București ne-am întâlnit la ora 10, în fața Centrului de Transfuzie Sanguină București. Bonurile obținute în urma acțiuni de donare de sânge și plasmă, aveau să se transforme în cadouri de Moș Nicolae pentru 25 de copii din trei sate din jud. Prahova și jud. Brașov..
 
 
5 decembrie 2020
Cu bonurile strânse în urma donării de sânge și plasmă, de la București și cu sprijinul unor oameni minunați, care au sau nu legătură cu motocicleta, am strâns jucării, haine, alimente și în mod special încălțăminte de iarnă pentru câțiva copii din Seciu - jud. Prahova, Plopeni - jud. Prahova și Holbav - jud. Brașov.
Sâmbătă, dis-de-dimineață, am plecat un convoi de 6 mașini.
Prima oprire am făcut-o la Seciu, acolo unde își duce traiul o familie cu 4 copii mici, mama bolnavă de cancer. Pe lângă alimente, jucării, haine, etc, ne-am luat angajamentul să punem noi gresia și parchetul din cămăruță cu bucătărie, de la stradă, recent ridicată de www.unactdebunatate.ro.
Următoarea oprire a fost la Plopeni, jud. Prahova. 3 copii au primit daruri, inclusiv un laptop pentru școala online.
Apoi am plecat către Holbav.
Ei...aici, noțiunea de sărăcie a căpătat un alt sens, cel mai dificil de înțeles. Moșul a fost în vizită la o familie cu 4 copii, una cu 9 copii și una cu 3 copii. E greu de explicat în cuvinte ce am simțit noi când am văzut în ce condiții trăiesc oamenii aceia în 2020. E greu de explicat în cuvinte care a fost reacția lor când au văzut atâtea daruri, atâtea mașini, atâția oameni străini la ei în bătătură.
Am avut privilegiul acolo sa întâlnim o alta gașcă de oameni mișto uniți de o pasiune…off road. Arányi Noémi, ție și prietenilor tăi vă mulțumim că ne-ați îndrumat către aceste familii. Iar ceea ce faceți voi pentru oamenii necăjiți din zonă, de atâta timp…jos pălăria.
Ultima familie pe care am vizitat-o, a patra, a fost cea din baracă. Acolo ne-am luat knock out... De când e Bikers for Humanity România am mai văzut cazuri sociale deosebite, însă copiii aceia din baracă…privirea lor, sărăcia lor…e greu de digerat.
Vom lua din nou legătură cu Noemi, trebuie să facem ceva... Banii sunt puțini, proiectul de la Râmnicu Sărat e în plină desfășurare, însă TREBUIE să găsim o soluție pentru „familia din baracă”.

Că seara târziu, când am ajuns pe la casele noastre, eram murdari ca porcii, înfrigurați, înfometați, obosiți, n-a mai contat. Vă asigurăm că fiecare dintre noi a adormit cu gândul la copiii aceia din Holbav, pe care Moș Nicolae nu i-a uitat…autoritățile (pardon de expresie), da.
Tuturor celor implicați, celor care și-au pus venele la bătaie în toată țară, celor care s-au preocupat să aducă stropul acela de fericire acelor sufletele chinuite de soarta, din toată inima: Mulțumim!
Să aveți Sărbători Fericite!

Împreună suntem Bikers for Humanity!
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *