Pătuțuri pentru copii – 24 oct. 2020

Donare de sânge – 20 sept. 2020
24 septembrie 2020
Ultima donare înainte de votare! – 4 dec. 2020
6 decembrie 2020

Pătuțuri pentru copii – 24 oct. 2020

24 octombrie 2020
Astăzi am tras o fugă la Buzău, cu două pătuțuri după noi. Era soare, frumos! Ne-am ofticat puțin că nu am mers călare, dar ne-am liniștit la căpuț, realizând că n-aveam cum să cărăm pătuțurile pe mobre :).

Am ajuns la Centrul de Copii cu Dizabilități „Floarea Soarelui" din Buzău, unde erau, deja pe metereze, băieții de la B-Zones RC Buzau. Pentru ei era un nou episod din serialul „Facem noi magazia!". Și chiar o fac gospodărește, o să vedeți!
S-au montat pătuțurile, s-au așezat pe poziție și gata.

Ne-au pus Bizonii la masă. Și ce masă! :) N-am mâncat în viața mea varză cu cârnați, mai bună ca azi! D-na Ispas, să vă dea Dumnezeu "LIKE!".
Am revazut grădinița verde la care au lucrat fetele astă vară, ne-am luat rămas bun și am plecat acasă. B-Zones au rămas la muncă. Magazia făcută de ei, ia contur. I-a prins noaptea acolo!

Mii de mulțumiri Bogdan Toma, pentru implicarea ta de toate felurile și nu o singură dată, în această campanie. Mii de mulțumiri vouă, celor care din 2016 încoace oferiți sprijinul necondiționat acestei campanii umanitare prin toate căile posibile. Sunteți fantastici!

Împreună suntem Bikers for Humanity Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *