Căminul „Alecu Bagdad” – 30 dec. 2020

BFH în Holbav, jud. Brașov – 14 dec. 2020
15 decembrie 2020
BFH în Mogoșoaia, jud. Ilfov – 28 mar. 2021
28 martie 2021

Căminul „Alecu Bagdad” – 30 dec. 2020

30 decembrie 2020
Am spus de nenumărate ori că ceea ce facem noi provoacă dependență. Am crezut că Holbav e ultima acțiune BFH pe anul ăsta. Greșit! :-)

Am primit un telefon de la Radu Anderca, proprietarul Rocker's Inn din Sasca Montană: „Nu vreți niște televizoare…vreo 17?” Imediat ne-am dus cu gândul la cei 60 de bătrâni din Căminul pentru Persoane Vârstnice „Alecu Bagdad”.

Bun! Poți să te duci doar cu televizoare? Nu! Pe lângă cele 10 (de atâtea au avut nevoie), am încropit pentru fiecare dintre domniile lor și câte o pungă cu „ceva-uri”, așa ca pentru Revelion…plus dezinfectanți, periuțe, pastă de dinți… chestii utile.
Am luat legătură cu prietenii din zonă, de la Seawolves MC Buzău și cu B-Zones RC Buzău, și am pornit pe 30 decembrie dimineață, către Ramnic. Din motive bine știute, seniorii n-au putut sa iasă afară, la întâlnirea cu noi, doar cei doi de pe bancă au avut „învoire”.

Domnul cu căciulă de astrahan, coincidență, a fost motociclist o viață întreaga. În 1956 avea o Jawa…:-)
A fost o zi perfectă din toate punctele de vedere. Mulțumim băieților din Râmnicu Sărat (Seawolves MC) pentru că ne-au fost gazde și în mod special vouă, celor care susțineți toate demersurile Bikers For Humanity!
Să ne auzim și mai ales să ne vedem cu bine în 2021. La multi ani!
Împreună suntem Bikers for Humanity România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *