Help Radu
2 decembrie 2019
Moș BFH prin județul Călărași
4 decembrie 2019

Rocksetti Radio

Astăzi, 6 februarie 2020, un vis a devenit realitate. S-a lansat Rocksetti Radio, unicul post de radio rock, cu circuit intern, într-un liceu din România.

Lansare Rocksetti Radio (reportaj TVR)

Lansare Rocksetti Radio (reportaj TVR)Ziua de 13 februarie a fost stabilită de UNESCO drept Ziua Mondială a Radioului (World Radio Day – WRD), in 2012, pentru a atrage atenția asupra importanței acestui mijloc de comunicare, fără de care mulți oameni nu ar avea acces la informații. Radioul rămâne, în continuare, modalitatea de informare care ajunge la cea mai largă audienţă la nivel mondial şi în cel mai scurt timp posibil.Acum câteva zile, pe 6 februarie 2020, s-a lansat unicul post de radio rock, cu circuit intern, într-un liceu din România, Rocksetti Radio, la Liceul Rosetti din București. Bikers for Humanity Romania si Rock FM au încurajat și au susținut acest prioect încă de la început. Succes, copii!

Gepostet von Bikers for Humanity Romania am Donnerstag, 13. Februar 2020

Nebunia asta frumoasă a început în noiembrie 2019, atunci când Dan Ciuperca (Directorul Liceului Rosetti București) i-a spus lui Cristian Hrubaru despre ideea lui. Răspunsul imediat a fost: „DA! Voi pune umarul la realizarea acestui vis, îmi place de mor ideea”. 
Bikers for Humanity Romania a donat aparatura, iar Cristian și-a luat angajamentul să-i introducă pe copii în lumea aceasta fascinantă, a radioului. Copiii au fost foarte receptivi, au dat dovada de o pasiune uriașă, seriozitate și rabdare de fier…și iată, azi avem o echipă de DJ în adevaratul sens al cuvântului.

„Mulțumesc din suflet colegilor și prietenilor mei, care mi-au fost alături, nici n-aveau încotro :)))). Atât de tare i-am zăpăcit de cap cu acest proiect încât, mai de gura mea mai de dragul elevilor și al ideii de radio, au contribuit la realizarea acestei povești frumoase. Lista e lungă, sper să nu omit pe nimeni”, a transmis Cristian Hrubaru.

Bikers for Humanity Romania mulțumește următorilor:

« 1 de 4 »

Rocksetti Radio, din toată inima, succes!

Actualizare 17.12.2019

Actualizare 12.12.2019

  • Colegul și prietenul Oliver Simionescu (Kiss FM) a pus „armamentul” pe poziții.
  • Andra Nistor a dat și ea o mână hotărâtă de ajutor.
    Vă mulțumim din suflet!
    *Prima formație care s-a auzit în studioul Rocksetti Radio a fost AC/DC, exact ca acum 9 ani și ceva in studioul Rock FM. E semn bun!

Acualizare 10.12.2019

Actualizare 02.12.2019:

  • studioul „Rocksetti Radio” prinde contur, iar Bikers For Humanity a achiziționat prima tranșă de echipamente

Noiembrie 2019:

  • Bikers For Humanity a demarat un alt proiect ambițios: „Rocksetti Radio” un post de radio rock, în incinta liceului Rosetti din București;
  • Cristian Hrubaru îi învață pe elevi tainele radioului, iar Asociația Bikers For Humanity le-a donat tot ce înseamnă aparatura necesară realizării acestui proiect;
« 1 de 8 »
  • Credem că va fi un succes și intenționam să răspândim această idee și la alte licee atât din capitală, cât și din țară.

Comments are closed.