BFH la Spitalul de Psihiatrie „Eftimie Diamandescu” – Bălăceanca, IF
1 august 2020
Grădina din Buzău
1 septembrie 2020

Primii pași către BFH 2021

Actualizare:
12 septembrie 2020 - Râmnicu Sărat, jud. Buzău
Pe 12 septembrie 2020, în jur de 30 de bikeri/prieteni/voluntari, au montat restul de 30 de dulapuri și 5 corpuri suspendate, în cele 5 centre cu copii instituționalizați din Râmnicu Sărat, jud Buzău. Oameni harnici din Focșani, Buzău, Râmnic, București, Ploiești sau de prin alte locuri, au venit cu uneltele din dotare și au mai pus o „cărămidă" la clădirea unui vis frumos.
Mulțumim încă o dată pentru ajutor Ikea România. Cu astfel de oameni, cu voi cei care susțineți campania noastră, suntem și mai hotărâți să facem, până anul viitor, din cele 5 case niște căsuțe din povești.

Vă mulțumim!
Împreună suntem Bikers for Humanity Romania!

Fotografiile superbe au fost realizate de Gelu Coltău.
28-30 august 2020 - Râmnicu Sărat, jud. Buzău
Am făcut deja primii pași către BIKERS FOR HUMANITY 2021.
În weekendul acesta, 40 de voluntari au fost la prietenii noștri prichindei de la Râmnicu Sărat, pentru a asambla mobilier.
Toată mobila nouă: bucătării, baterii, chiuvete, birouri, scaune, paturi, electrocasnice, lenjerii, etc. a fost donată de Ikea România, unul dintre cei mai mari retailer de mobilă din România. Mulțumim și pe această cale și suntem convinși că ne vom uni forțele și pe viitor!
Toți cei aproximativ 60 de copii din centrele: Învingătorii, Campionii, Orhideea, Magnolia și Azur, au fost bucuroși să descopere căsuțele lor cu mult schimbate în interior, la venirea de la picnic. Planul nostru este ca până la anul să renovăm băile, 10 la număr, să schimbăm acoperișurile, să realizăm tot ce înseamnă reparații în cele cinci centre, să amenajam locuri de joacă și tot ceea ce va fi nevoie să facem pentru a le schimba viețile și condițiile de trai, în mai bine.

Celor care vor să susțină această campanie, le reamintim că o pot face intrând pe site-ul nostru, unde se găsesc toate detaliile: bikersforhumanity.ro/sustine-campania

Împreună suntem Bikers for Humanity!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *