Moș BFH prin județul Călărași

Rocksetti Radio
3 decembrie 2019
BFH în Cărpenișu, jud. Giurgiu
13 mai 2020

Moș BFH prin județul Călărași

Video: See True PR

22 decembrie 2019

A fost o zi superbă din toate punctele de vedere!
Alături de oameni extraordinari și de prietenii de la Călăre Pe Două Roți, Marveii, Steampunk DECORomania, Mopiel, Magic Moments Cakes, Moș BFH a pornit la drum pentru a aduce un strop din spiritul Crăciunului celor 33 de copii din centrele de plasament „Orhideea” din Făurei, „Floare De Colț” din Ulmu și „Lotus” din Ciocănești, toate din județul Călărași.


Prima oprire a fost la centrul de plasament „Orhideea” din Făurei.

 • Imediat cum am ajuns ne-am apucat de împodobirea bradului, iar copiii ne-au fost cele mai de seamă ajutoare!
Împodobirea bradului, alături de Bikers for Humanity – CSC Făurei

Împodobirea bradului, alături de Bikers for Humanity – CSC Făurei

Gepostet von Dgaspc – Calarasi am Sonntag, 22. Dezember 2019

 • În timp ce activitatea era în toi înăuntru, afară era o întreagă desfășurare de forțe: pregătirea darurilor pentru cei mici unde aveau să găsească gecile, ghetele, puloverele, dulciurile, și nu în ultimul rând tabletele!
 • Pe lângă acestea aveau să primească o minge de fotbal semnată de echipa națională a României, în frunte cu fostul antrenor Cosmin Contra, un ceas de perete care să-i ajute pe copii să nu întârzie la școală, dar și o săniuță pentru zilele cu zăpadă.
 • Clownul Bozo a avut grijă mai întâi ca fiecare copil să își primească cadoul, iar apoi, ca prin „magie”, a reușit să aducă un zâmbet sincer pe fața fiecăruia dintre ei.
Echipa Bikers for Humanity a oferit cadouri copiilor de la CSC Făurei

Echipa Bikers for Humanity a oferit cadouri copiilor de la CSC Făurei

Gepostet von Dgaspc – Calarasi am Sonntag, 22. Dezember 2019
 • Dar și copiii au pregătit pentru noi un moment emoționant când ne-au spus poezii și au cântat colinde.

Gepostet von Cristian Hrubaru am Sonntag, 22. Dezember 2019

Pentru că deja învățasem ce aveam de făcut, ne-am continuat drumul și către următoarele locații: „Floare De Colț” din Ulmu și „Lotus” din Ciocănești.


Prin intermediul imaginilor surprinse la fața locului puteți retrăi alături de noi momentele memorabile când cei 33 de copii instituționalizați au cântat, au râs, au primit cadouri, au fost fericiți. Fericirea lor ne face să ne dorim să ducem povestea mai departe.

Împreună suntem Bikers for Humanity Romania!
Sărbători Fericite!Actualizare 16.12.2019

 • Rugăm iarna să „nu-și intre în drepturi” până pe 22 decembrie, ziua în care și acești bocanci/bocăncei vor fi aduși de Moșu’ celor 33 de copii din Făurei, Ulmu și Ciocănești (Călărași).
  Mulțumim, Mopiel!

Actualizare 14.12.2019

 • Copiii instituționalizați din Făurei, Ulmu și Ciocănești, jud. Călărași, îl așteaptă pe Moș Crăciun. Ne asigurăm că se ține de cuvânt: tablete, dulciuri, geci, bocanci, pulovere, jucării…
  Mulțumim tuturor celor implicați.

Actualizare 12.12.2019

 • „Săniuța fuge…” dar în cazul de față sunt 3 și vor fi duse de Moș BFH copiilor din centrele de plasament „Lotus” din Ciocănești, „Floare De Colț” din Ulmu și „Orhideea” din Făurei, toate din județul Călărași.
  Mulțumim Steampunk DECORomania!

Actualizare 09.12.2019

Comments are closed.