Inscrie-te

Este uluitor numarul de bikeri înscriși pt anul acesta. 330.
Pentru cele 9 case e mai mult decât suficient. Întrucât nu dispunem de un front de lucru mai mare si logistică pentru mai mulți voluntari am hotarat sa oprim înscrierile pt aceasta ediție.
Ne pare nespus de rău. Incercam pe viitor sa găsim mai mulți sponsori, mai multa susținere, mai mult front de lucru pentru un număr si mai mare de oameni dormici sa ajute.
Va multumim pentru intelegere !

IMPORTANT

A mai ramas putin pana la Bikers for Humanity Romania 2018. Am o sugestie:
Stiu ca multora dintre cei care vin la Chirnogeni, le-a ramas din editiile anterioare, ca amintire, cel putin o casca de protectie:) In ideea de a pastra cat mai multe fonduri pentru materiale de constructii, va rog sa le aduceti cu voi. Nimeni nu trebuie sa intre in santier fara asa ceva! In cazul in care veniti pentru prima oara la aceasta actiune, va rog sa va procurati din timp o casca de protectie. Culoarea ramane sa o alegeti voi:) Mai jos aveti cateva linkuri. Nu sunt scumpe, preturile variaza,de la 11 RON in sus…
Va multumesc si va anunt ca pana-n momentul de fata, avem 310 de inscrisi:)
Asfalt uscat!
https://www.dedeman.ro/…/casca-de-protectie-porto…/p/7041066
https://www.emag.ro/casca-de-protectie-hdpe-ro…/…/D5ZFBNBBM/
https://www.bricodepot.ro/…/obiecte-protectie-si-securitate…

Ne vedem pe 01 Iunie.

Frati motociclisti,

Anul acesta actiunea Bikers For Humanity ajunge la a treia editie. Este o actiune organizata exclusiv de bikerii romani. Vom merge in comuna Chirnogeni si in satul Plopeni din  judetul Constanta. In urma bugetului pe care l-am realizat cu sprijinul unor oameni si firme care au dorit sa ne ajute neconditionat, am ajuns la concluzia ca avem fonduri, ca anul acesta sa renovam noua case. 
Casele apartin unor oameni necajiti,neasistati social, muncitori,cu multi copii, printre ei numarandu-se si batrani invalizi. Am fost acolo alaturi de alti oameni inimosi si am filmat cateva dintre aceste cazuri. 
In cel mai scurt timp veti putea viziona materialul pe pagina de Facebook, pe site si pe pagina de youtube Bikers For Humanity.
Vom reabilita acoperisuri, vom pune geamuri, vom varui ,vom face tot cot ce  ne sta in putinta sa ajutam aceste familii. Avem de partea noastra Primaria si tot ce inseamna autoritati locale. 
Stiu ca sunt foarte multi doritori,motociclisti cu suflet urias care dau o mana de ajutor fara a cere ceva in schimb, prin urmare va rog sa va inscrieti pe aceasta platforma, completand toate casutele.
Vom reveni cu (alte)detalii!