Rocksetti Radio
3 decembrie 2019

Help Radu

Pe 15 martie 2019, Bikers for Humanity a organizat un eveniment rock caritabil, în urma căruia s-au obținut peste 5000 euro. Misiunea motocicliștilor a fost aceea de a strânge o sumă importantă de bani pentru operațiile și tratamentul de care avea nevoie un confrate motociclist, pentru a-și salva unul dintre brațe, aproape distrus în urma acidentului moto suferit cu câteva luni în urmă. Radu pierduse deja un picior, dar nu și speranța că-și va ține din nou copilul în brațe.

Ne-au fost alături sute de motocicliști din București și din țară. Concertele au fost susținute de legendarii Phoenix (Nicu Covaci și Costin Adam sunt și ei mototciclisti), de Roadkill Soda, Damage Case, Kunnstra și Axis. Toți artiștii au cântat gratis, la fel cum ne-a fost pus la dispoziție și Clubul Fabrica. 

« 1 de 11 »

S-au donat atunci pentru licitație o mulțime de obiecte: cască moto, tricouri… iar David Labrava, actorul care îl interpretează pe “Happy” în serialele Sons Of Anarchy și Mayans, a venit în sprijinul acțiunii noastre cu cărți și fotografii însoțite de autograful acestuia.

« 1 de 5 »

Tot ce s-a întâmplat acolo a fost o reușită. Astăzi Radu se simte mult mai bine și îl vedem zâmbind deseori pe la petrecerile moto.

Comments are closed.