Despre noi

Cine suntem?

Motociclisti din Romania, membri in cluburi moto sau nu, si prietenii acestora, motociclisti sau nu, de bunavoie, impreuna in Bikers for Humanity Romania. Impreuna pentru ca..

Scopul nostru?

Editia I: In 2016, impreuna pentru ca, in weekendul 17-19 iunie, la Bacau, sa ajutam la realizarea fundatiilor a 40 de case, in care vor locui oameni care nu au avut acelasi noroc ca noi. O “intrunire moto” de construit case, care sa devina traditie.

Editia a II-a: In 2017, impreuna pentru ca, in weekendul 02-04 iunie, în comuna Cumpăna, județul Constanța, sa realizam sapaturile pentru fundatiile a doua dintre cvadruplexuri, armaturile si sa turnam beton in fundatii, iar la alte doua cvadruplexuri vom lucra la realizarea izolatiei interioare si exterioare. O “intrunire moto” de construit case, care devine traditie.

event to be Editia a III-a: In 2018, vom merge in comuna Chirnogeni si in satul Plopeni din judetul Constanta. In urma bugetului pe care l-am realizat cu sprijinul unor oameni si firme care au dorit sa ne ajute neconditionat, am ajuns la concluzia ca avem fonduri, ca anul acesta sa renovam noua case.

Cum am pornit?

Habitat for Humanity invita in toamna lui 2015 diferite persoane publice, pentru a se alatura echipei de voluntari. Printre ei se afla omul de radio si televiziune, Cristian Hrubaru.
Acesta este cunoscut nu doar ca persoană publica, ci mai ales ca un pasionat al motocicletelor. In fiecare an este prezent la marile intruniri moto din Romania, atat in calitate de prezentator, dar mai ales de biker.
Aflandu-se in plin exercițu de punere a tiglei pe casa (lucru pe care nu-l mai făcuse niciodata) si-a dat seama ca motociclistii din Romania, care au facut multe acte de caritate (au donat sange, au ajutat batranii din azile, au dus cadouri copiilor de 1 iunie, au ajutat la dezapeziri si multe altele) ar putea construi si case.

Asa a aparut Bikers for Humanity Romania.