1 iunie 2020 – Ziua Copilului
3 iunie 2020
BFH la Spitalul de Psihiatrie „Eftimie Diamandescu” – Bălăceanca, IF
1 august 2020

BFH la Bârlad

23 mai 2020
Pentru că acolo unde este voință, compasiune și dăruire suntem prezenți și noi!
La invitația lor, am facut o vizită băieților de la Bikerboyz Bârlad, despre care în ultima vreme se vorbește cu tot mai mult respect și admirație.
O mână de motocicliști care n-au stat locului de când a început pandemia de COVID-19. Aproape zilnic au pregătit sute de pachete cu hrană caldă pentru familiile de nevoiași din satele de pe lângă Bârlad.

Ne-am dorit tare mult să-i cunoaștem personal, așa că am încărcat o mașină mare cu tot felul de lucruri și, șase dintre noi, am mers la Bârlad.
Pe lângă faptul că am dat o mică mână de ajutor la prepararea și ambalarea porțiilor de mâncare, am avut privilegiul să mergem cu ei și să le împărțim. Probabil că pozele exprimă doar o mică parte din bucuria și emoția de a fi prezenți în demersul lor umanitar.
Bikers for Humanity Romania a achitat costul fântânii din curtea casei în care trăiește Cătălin, copilul în scaunul cu rotile și mama sa, urmând ca în scurt timp apa să ajungă direct în casă, printr-un hidrofor. Planul este să ajutam în cel mai scurt timp și cu construcția unei băi și să îmbunătățim rezistența casei.
O s-o facem fără doar și poate!
17 iunie 2020
I-am promis lui Cătălin că e doar începutul unei prietenii frumoase. Și am revenit, din nou cu „complicitatea" prietenilor Bikerboyz Bârlad, Andrea Martin, Mihai Marius și a tuturor acelor oameni...de omenie.
Tableta promisă a ajuns la Cătălin!
Dacă ne-am lăsa pradă emoțiilor trăite, am scrie aici un roman întreg.
Mulțumim Bikerboyz Bârlad pentru ospitalitate și mai ales că ne-ați luat cu voi la drumul ăsta.
Mulțumim pentru susținere și generozitate Seawolves MC România și băieților de la Imperium MOTO! Pachetele de la voi au bucurat zeci de copii.
Mulțumim acelui om cu inimă mare care a donat fiecărei familii câte o găletușă de miere de albine naturală. A dorit să rămână anonim.
Mulțumim vouă, celor știuți sau neștiuți, care an de an susțineți actiunile motocicliștilor!

Împreună suntem Bikers For Humanity!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *