Alături de spitalele din România
În contextul pandemiei de COVID-19 am fost nevoiți să amânăm pentru anul 2021 tot ceea ce planificasem inițial pentru Râmnicu Sărat. Toate resursele noastre au fost canalizate pentru lupta împotriva infecției cu noul coronavirus (SARS-CoV-2).

Astfel, anul acesta motocicliștii din România au fost alături de mai multe unități medicale din țară.
Mai jos vedeți șirul acțiunilor noastre.
30 martie 2020
Suntem la Institutul Clinic Fundeni.
A ajuns primul transport: 200 de lenjerii de pat complete, tratate cu ioni de argint și 100 de compleuri sanitare. Este doar primul pas.
Zilele următoare vor veni și cele 100 de huse pentru pat, apoi mergem mai departe, in funcție de resurse și necesitățile celor două secții de hemato-oncologie pediatrică și nefrologie pediatrică.


D-na Otilia Niculiță vă mulțumește în numele medicilor institutului, în numele copiilor internați și al părinților acestora.
Continuați să ne sustineți!
Vă mulțumim tuturor!
31 martie 2020 - Institutului Clinic Fundeni
Astăzi au ajuns la Institutul Clinic Fundeni 430 de cutii de cremă reparatoare și cu efect calmant pentru pielea inflamată sau iritată, promise ieri de Arcaș, pentru secțiile de hemato-oncologie pediatrică și nefrologie pediatrică, atât pentru copiii internați cât și pentru cadrele medicale din această unitate. Mulțumim, Cosmin Maiden pentru generozitate și efort.
2 aprilie 2020 - Institutului Clinic Fundeni
Bikers For Humanity România a ajuns din nou la Institutul Clinic Fundeni.
Cu ajutorul vostru, a reușit să doneze celor două secții pediatrice încă 270 de pijamale și 2500 de perechi de mănuși chirurgicale.
Nevoile sunt mari pentru toate spitalele din țară, nu ne vom opri!
D-na Otilia Niculiță ne-a primit și astăzi cu brațele deschise. Pijamalele sunt pentru cele două secții de hemato-oncologie pediatrică și nefrologie pediatrică.
Mulțumim tuturor celor care sub o formă sau alta ne ajută să facem aceste lucruri.

Nu ne vom opri, mergem mai departe!
3 aprilie 2020 - Spitalul Sfântul Pantelimon - Focșani, secția „Boli Infecțioase”
„Mulțumim motocicliștilor din România!" a spus o doamnă de la spital.
Noi vă multumim!

Astăzi, Bikers for Humanity România a trimis 50 de echipamente de protecție echipei medicale de la Spitalul Sfântul Pantelimon, secția Boli Infecțioase, Focșani.
Un biker cu suflet mare s-a ocupat de transport. Mulțumim, Luis Ispas!
17 aprilie 2020 - Unitatea de Suport Medical „Bucureștii Noi”
Aproximativ 120 de motocicliști din București, Buzau, Ploiești și de prin alte locuri s-au mobilizat astăzi pentru Unitatea de Suport Medical Bucureștii Noi.
A fost nevoie ca 350 de paturi să fie instalate în spațiul de 7500 mp ce va deveni o unitate pre-spitalicească, unde se vor primi, tria, caza și trata cazurile ușoare și medii de infecții cu COVID-19.
Așa cum un confrate de-al nostru a spus, de această dată ne dorim ca toată munca noastră să fi fost în zadar...
4 mai 2020 - Centrul de Transfuzie Sanguină București
Astăzi, în plină pandemie de covid-19, peste 30 de motocicliști și oameni buni s-au adunat la Centrul de Transfuzie Sanguină București și au donat sânge.
Motocicliștii nu sunt nici la prima și nici la ultima „ispravă" de genul acesta. Mâine, 5 mai, alte câteva zeci vor veni în același loc, pentru același scop, de la ora 11.
Mulțumim pentru poze Cristian Nistor și mulțumim See True PR pentru montaj!

Împreună suntem Bikers for Humanity Romania!
5 mai 2020 - Centrul de Transfuzie Sanguină București
Peste 30 de bikeri sau prieteni au fost și astăzi la Centrul de Transfuzie Sanguină București.
O parte dintre cei care au donat sânge, au donat și bonurile de masă pe care le primesc în mod normal donatorii. Ieri și azi s-au strâns 21 de plicuri, peste 1400 lei.
Am luat împreună cu voi decizia de a cumpara două tablete pentru două fetițe fără posibilități, pentru școala online și la alte activități recreaționale. Ele se numesc Melania și Ana Maria, din satul Cărpeniș, jud. Giurgiu.
Dacă tot vom ajunge la ele, vom lua și niste alimente, apă și ce-o mai trebui pentru familia Nițu, o familie greu încercată de soartă.