31 Mai-2 Iunie 2019

 

Frați motocicliști,

Bikers For Humanity ajunge la a patra ediție. Anul acesta vom merge la Tulcea, între 31 mai și 2 iunie, iar acțiunea va fi dedicată sprijinirii copiilor instituționalizați din Complexurile de Tip Familial din Tulcea.

Complexurile găzduiesc 53 de copii și tineri, cu vârste între 3 și 18 ani, dar și peste 18 ani. Copiii sunt abandonați sau provin din familii disfuncționale, cu șanse mici de reintegrare în familie. Toți copiii cu vârsta peste 6 ani merg la școli publice, iar rezultatele sunt satisfăcătoare. Cei cu vârsta peste 18 ani pot rămâne în complex dacă au un loc de muncă stabil sau urmează cursuri universitare.

Avem 7 proprietăți de reabilitat – 4 apartamente și 3 case.

La apartamente, ne propunem să instalăm centrale termice și calorifere, locuințele fiind debranșate de la apă caldă și căldură. Vrem să  reparăm și să schimbe instalațiile de climatizare, să înlocuim mobilierului și tâmplăria, să refacem instalația electrică și să înlocuim sursele de iluminat.

Este nevoie să aducem și electrocasnice și alte obiecte de uz casnic, mai ales pentru bucătărie. Copiii au nevoie de mese calde în fiecare zi, iar pentru persoanele care îi îngrijesc este destul de greu să le asigure, la timp, mesele principale.

La case, ne-am propus să construim magazii exterioare pentru alimente, să schimbăm tâmplăria, să refacem locurile de joacă și să completăm mobilierul, electronicele și electrocasnicele, acolo unde este nevoie.

Și pentru că Bikers For Humanity 2019 coincide cu Ziua Copilului, ne propunem să organizăm, pentru toți copiii, o serbare cu jocuri și activități creative și să le dăruim biciclete, jucării și îmbrăcăminte.

Pentru cei ce doresc sa se implice : Mapa prezentare BFH 2019.

În curând vom da drumul înscrierilor la eveniment pentru motocicliștii voluntari.

Urmăriți-ne pe pagina de Facebook a Bikers For Humanity România pentru mai multe detalii.