Actiunea de voluntariat 14-16 Octombrie 2016, Bacau

Cu parere de rau va anunt ca planurile noastre,ale motociclistilor, de a ajuta la finalizarea celor 40 de case de la Bacau, in perioada 14-16 octombrie, nu mai sunt de actualitate.
Am fost asigurat de Habitat For Humanity, ca acei dintre noi care si-au platit cazarea (100 Ron), vom primi banii in cel mai scurt timp.
Va multumesc pentru intentie si va asigur ca Bikers For Humanity va continua sa ajute oamenii nevoiasi, intr-o forma sau alta, mult timp de acum inainte.

Mai jos gasiti comunicatul celor de la Habitat!
Cu respect, Cristi Hrubaru

Comunicat de la Habitat

BIKERS FOR HUMANITY, ediția a II-a, va avea loc între 14-16 octombrie 2016, Bacău.
Astfel, între 14 și 16 octombrie ne întâlnim din nou pe șantierul BIG BUILD Bacău, alături de Habitat For Humanity. Dacă în iunie am ajutat la realizarea a 40 de fundatii, de data aceasta vom lucra la INTERIOARE. Numărul maxim de participanți pentru aceasta ediție este 100.

Programul evenimentului

Sosim la Bacău vineri, 14 octombrie, lucrăm pe șantier sâmbătă, 15 octombrie, iar duminică dimineața ne pornim spre case.

Vreau să particip, ce trebuie să fac?

Bikers-for-Humanity-Romania-BacauVa trebui să completezi un formular de înscriere, care va fi disponibil AICI, începând cu 13 septembrie. Înscrierea se va încheia pe data de 30 septembrie sau când va fi atins numărul de 100 de persoane.

În plus, trebuie să îți asiguri singur costul de cazare (100 de lei pentru cele două nopți și va trebui achitat atunci când te înscrii pe site) și costul de transport. Restul costurilor, micul dejun pentru cele două zile, prânzul și coffee break-ul pe șantier, echipamentele de protecție și tricourile, sunt asigurate de către partenerul evenimentului Holzindustrie Schweighofer.

În cazul in care dorești sa vii cu CORTUL vei putea campa lângă șantier. Daca alegi această opțiune, va trebui să îți asiguri tu și micul dejun.

Pe 18 iunie, prima actiune BIKERS FOR HUMANITY a adunat peste 350 de motocicliști, care au ajutat la ridicarea fundațiilor pe care vor fi construite case pentru familiile din Bacău. Între 3 și 7 octombrie, Habitat for Humanity România va ajuta 40 de familii cu venituri mici să aibă o locuință decentă, prin proiectul BIG BUILD. 800 de voluntari vor construi și renova locuințe la Bacău. BIG BUILD 2016 va deveni cel mai mare eveniment de construcție accelerată și voluntariat făcut vreodată în Europa.
www.habitat.ro/big-build-2016
https://www.facebook.com/habitat.ro/